Tandreglering i Lerum

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Lerum av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Lerum. Om du bor i eller i närheten av Lerum och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Lerum så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Lerum som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Lerum, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Lerum

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Lerum.

Östling Silvia, Tandläkare
Frödings Allé 21
443 31 Lerum

Annons:

Tandställning i Lerum

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Lerum för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Lerum kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Lerum

I Lerum finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Lerum.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du läsa en del med or Lerum om du vill veta mer än om tandreglering i Lerum.

I Lerum fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Lerum rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Västra Götaland.