Tandreglering i Brämhult

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Brämhult av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Brämhult. Om du bor i eller i närheten av Brämhult och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Brämhult så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Brämhult som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Brämhult, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Brämhult

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Brämhult.

Hagman Carl-Gustaf, Leg. tandläkare
Källbäcksrydsgatan 11A
507 31 Brämhult

Annons:

Tandställning i Brämhult

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Brämhult för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Brämhult kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Brämhult

I Brämhult finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Brämhult.

Brämhult är en del av tätorten Borås i Borås kommun och kyrkbyn i Brämhults socken belägen öster om centrum. Brämhult har sedan 1950-talet utvecklats till en villaförort till Borås. Under 1950-talet bebyggdes bland annat Myråsgatan och en låg- och mellanstadieskola, Myråsskolan, byggdes.

Yta: 20 km2
Invånarantal: 1918, år 1960

Här kan du läsa en del med or Brämhult om du vill veta mer än om tandreglering i Brämhult.

I Brämhult fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Brämhult rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Västra Götaland.