Tandreglering i Borås

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Borås av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Borås. Om du bor i eller i närheten av Borås och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Borås så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Borås som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 5 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Borås, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Borås

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Borås.

Folktandvården Västra Götaland Södra Torget
Bryggaregatan 5
503 38 Borås


Tandläkare Klas Ulenius
Torggatan 19
503 34 Borås


Folktandvården Västra Götaland Oral protetik
Lilla Kyrkogatan 25
503 35 Borås


Folktandvården Västra Götaland Ortodonti
Västerbrogatan 5
503 30 Borås


c/o Smile Tandvårdskliniken
Allégatan 20
503 32 Borås

Annons:

Tandställning i Borås

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Borås för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Borås kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Borås

I Borås finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här kan du läsa en del med or Borås om du vill veta mer än om tandreglering i Borås.

I Borås fann vi totalt 5 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Borås rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Västra Götaland.