Tandreglering i Askim

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Askim av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Askim. Om du bor i eller i närheten av Askim och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Askim så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Askim som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Askim, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Askim

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Askim.

Folktandvården Västra Götaland Askim
Askims Torg 5
436 43 Askim

Annons:

Tandställning i Askim

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Askim för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Askim kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Askim

I Askim finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du läsa en del med or Askim om du vill veta mer än om tandreglering i Askim.

I Askim fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Askim rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Västra Götaland.