Tandreglering i Åmål

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Åmål av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Åmål. Om du bor i eller i närheten av Åmål och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Åmål så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Åmål som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Åmål, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Åmål

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Åmål.

Folktandvård Västra Götaland Åmål
Södra Långgatan 12
662 30 åmål

Annons:

Tandställning i Åmål

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Åmål för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Åmål kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Åmål

I Åmål finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Åmål.

Åmål är en tätort i Dalsland och centralort i Åmåls kommun i Västra Götalands län. Åmål är beläget vid Vänern. E45 och länsväg 164 samt järnvägen Vänerbanan passerar Åmål. Avstånd i kilometer till Stockholm 377, Göteborg 175, Karlstad 75 och Oslo 190.

Yta: 753,67 hektar
Invånarantal: 9065, år 2010

Här kan du läsa en del med or Åmål om du vill veta mer än om tandreglering i Åmål.

I Åmål fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Åmål rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Västra Götaland.