Tandreglering i Timrå

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Timrå av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Timrå. Om du bor i eller i närheten av Timrå och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Timrå så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Timrå som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Timrå, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Timrå

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Timrå.

Folktandvården
Nygatan 1
861 33 Timrå

Annons:

Tandställning i Timrå

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Timrå för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Timrå kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Timrå

I Timrå finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Timrå.

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Yta: 1 202,53 hektar
Invånarantal: 10443, år 2010

Här kan du läsa en del med or Timrå om du vill veta mer än om tandreglering i Timrå.

I Timrå fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Timrå rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Västernorrland.

Tandreglering i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta tandvårdskliniker och tandläkare som kan tandreglering i Sverige.