Tandreglering i Husum

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Husum av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Husum. Om du bor i eller i närheten av Husum och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Husum så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Husum som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Husum, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Husum

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Husum.

Folktandvården Husum
Bruksvägen 187
896 31 Husum

Annons:

Tandställning i Husum

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Husum för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Husum kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Husum

I Husum finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Husum.

Husum är en tätort i Örnsköldsviks kommun, Ångermanland i Västernorrlands län, belägen vid Gideälvens och Husåns mynningar i Bottenhavet, omkring 25 km nordöst om Örnsköldsvik. Det nuvarande industrisamhället växte fram omkring Husums sågverk som var i drift 1787–1909.

Yta: 399,06 hektar
Invånarantal: 1647, år 2010

Här kan du läsa en del med or Husum om du vill veta mer än om tandreglering i Husum.

I Husum fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Husum rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Västernorrland.