Tandreglering i Umeå

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Umeå av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Umeå. Om du bor i eller i närheten av Umeå och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Umeå så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Umeå som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 8 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Umeå, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Umeå

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Umeå.

Folktandvårdens Tandtekniska
Norrlands Universitetssjukhus
901 85 Umeå


Folktandvården Teg
Bokvägen 3
904 32 Umeå


Folktandvården Umedalen
Aktrisgränd 22
903 64 Umeå


Tandläkarhuset AB
Storgatan 51A
903 26 Umeå


Folktandvården Ersboda
Trattgränd 1H
906 25 Umeå


Saga Tandvård Tandläkare Anders Jonsson
Götgatan 1
903 27 Umeå


Folktandvården Tre trappor
Norrlands Universitetssjukhus
901 85 Umeå


Tandregleringen
Norrlands Universitetssjukhus 1
901 85 Umeå

Annons:

Tandställning i Umeå

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Umeå för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Umeå kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Umeå

I Umeå finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du läsa en del med or Umeå om du vill veta mer än om tandreglering i Umeå.

I Umeå fann vi totalt 8 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Umeå rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Västerbotten.

Tandreglering i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta tandvårdskliniker och tandläkare som kan tandreglering i Sverige.