Tandreglering i Lycksele

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Lycksele av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Lycksele. Om du bor i eller i närheten av Lycksele och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Lycksele så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Lycksele som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 3 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Lycksele, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Lycksele

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Lycksele.

Tandregleringen
Johan Skyttes Väg 6
921 31 Lycksele


Folktandvården Stenbergska
Johan Skyttes Väg 6
921 31 Lycksele


Folktandvården
Lycksele Lasarett
921 82 Lycksele

Annons:

Tandställning i Lycksele

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Lycksele för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Lycksele kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Lycksele

I Lycksele finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Lycksele.

Lycksele (sydsamiska Liksjoe, Liksjovvene eller Liksjoene; umesamiska Likssjuo) är en tätort i Lappland och centralort i Lycksele kommun i Västerbottens län. Lycksele är beläget längs järnvägen mellan Hällnäs och Storuman samt Europaväg 12 och turistvägen Blå vägen, och var den första orten i landskapet som fick stadsprivilegier.

Yta: 852,64 hektar
Invånarantal: 8513, år 2010

Här kan du läsa en del med or Lycksele om du vill veta mer än om tandreglering i Lycksele.

I Lycksele fann vi totalt 3 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Lycksele rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Västerbotten.