Tandreglering i Kåge

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Kåge av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Kåge. Om du bor i eller i närheten av Kåge och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Kåge så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Kåge som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Kåge, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Kåge

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Kåge.

Folktandvården
Nygatan 13
934 31 Kåge

Annons:

Tandställning i Kåge

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Kåge för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Kåge kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Kåge

I Kåge finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Kåge.

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

Här kan du läsa en del med or Kåge om du vill veta mer än om tandreglering i Kåge.

I Kåge fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Kåge rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Västerbotten.