Tandreglering i Hörnefors

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Hörnefors av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Hörnefors. Om du bor i eller i närheten av Hörnefors och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Hörnefors så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Hörnefors som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Hörnefors, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Hörnefors

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Hörnefors.

Folktandvården
Bruksgatan 4
910 20 Hörnefors

Annons:

Tandställning i Hörnefors

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Hörnefors för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Hörnefors kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Hörnefors

I Hörnefors finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Hörnefors.

Hörnefors är en tätort i Umeå kommun i Västerbottens län, belägen vid den nedre delen av Hörnån cirka 25 kilometer söder om Umeå. Orten tillkom genom att Hörnefors bruk anlades 1775 inom den gamla Hörne by. Under större delen av 1900-talet präglades orten av sin massaindustri.

Yta: 272,07 hektar
Invånarantal: 2542, år 2010

Här kan du läsa en del med or Hörnefors om du vill veta mer än om tandreglering i Hörnefors.

I Hörnefors fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Hörnefors rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Västerbotten.