Tandreglering i Dorotea

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Dorotea av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Dorotea. Om du bor i eller i närheten av Dorotea och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Dorotea så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Dorotea som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Dorotea, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Dorotea

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Dorotea.

Folktandvården
Nygatan 19
917 31 Dorotea

Annons:

Tandställning i Dorotea

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Dorotea för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Dorotea kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Dorotea

I Dorotea finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Dorotea.

Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Yta: 233,91 hektar
Invånarantal: 1543, år 2010

Här kan du läsa en del med or Dorotea om du vill veta mer än om tandreglering i Dorotea.

I Dorotea fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Dorotea rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Västerbotten.