Tandreglering i Östervåla

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Östervåla av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Östervåla. Om du bor i eller i närheten av Östervåla och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Östervåla så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Östervåla som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Östervåla, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Östervåla

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Östervåla.

Folktandvården Östervåla
Åbygränd 2
740 46 Östervåla

Annons:

Tandställning i Östervåla

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Östervåla för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Östervåla kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Östervåla

I Östervåla finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Östervåla.

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Här kan du läsa en del med or Östervåla om du vill veta mer än om tandreglering i Östervåla.

I Östervåla fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Östervåla rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Uppsala.