Tandreglering i Gimo

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Gimo av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Gimo. Om du bor i eller i närheten av Gimo och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Gimo så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Gimo som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Gimo, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Gimo

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Gimo.

Gimo Implantat Tandläkare Ulf o Bengt Nordin
Hyttgatan 6
747 44 Gimo

Annons:

Tandställning i Gimo

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Gimo för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Gimo kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Gimo

I Gimo finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Gimo.

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Här kan du läsa en del med or Gimo om du vill veta mer än om tandreglering i Gimo.

I Gimo fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Gimo rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Uppsala.