Tandreglering i Bålsta

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Bålsta av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Bålsta. Om du bor i eller i närheten av Bålsta och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Bålsta så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Bålsta som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Bålsta, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Bålsta

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Bålsta.

Folktandvården Bålsta
Centrumleden 2
746 32 Bålsta

Annons:

Tandställning i Bålsta

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Bålsta för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Bålsta kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Bålsta

I Bålsta finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du läsa en del med or Bålsta om du vill veta mer än om tandreglering i Bålsta.

I Bålsta fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Bålsta rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Uppsala.