Tandreglering i Tumba

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Tumba av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Tumba. Om du bor i eller i närheten av Tumba och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Tumba så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Tumba som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Tumba, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Tumba

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Tumba.

Folktandvården Tumba
Samaritvägen 12
147 41 Tumba

Annons:

Tandställning i Tumba

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Tumba för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Tumba kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Tumba

I Tumba finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Tumba.

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här kan du läsa en del med or Tumba om du vill veta mer än om tandreglering i Tumba.

I Tumba fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Tumba rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Stockholm.