Tandreglering i Kungsängen

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Kungsängen av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Kungsängen. Om du bor i eller i närheten av Kungsängen och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Kungsängen så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Kungsängen som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Kungsängen, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Kungsängen

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Kungsängen.

Folktandvården Kungsängen
Gamla Landsvägen 2
196 30 Kungsängen

Annons:

Tandställning i Kungsängen

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Kungsängen för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Kungsängen kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Kungsängen

I Kungsängen finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Kungsängen.

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här kan du läsa en del med or Kungsängen om du vill veta mer än om tandreglering i Kungsängen.

I Kungsängen fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Kungsängen rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Stockholm.