Tandreglering i Järna

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Järna av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Järna. Om du bor i eller i närheten av Järna och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Järna så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Järna som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Järna, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Järna

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Järna.

Distriktstandvården
Storgatan 1B
153 30 Järna

Annons:

Tandställning i Järna

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Järna för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Järna kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Järna

I Järna finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Järna.

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här kan du läsa en del med or Järna om du vill veta mer än om tandreglering i Järna.

I Järna fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Järna rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Stockholm.