Tandreglering i Järfälla

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Järfälla av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Järfälla. Om du bor i eller i närheten av Järfälla och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Järfälla så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Järfälla som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 3 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Järfälla, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Järfälla

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Järfälla.

Folktandvården Jakobsberg
Birgittavägen 4
177 31 Järfälla


Folktandvården Viksjö
Viksjöplan 47
175 45 Järfälla


Distriktstandvården
Gjutarplan 25
176 71 Järfälla

Annons:

Tandställning i Järfälla

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Järfälla för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Järfälla kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Järfälla

I Järfälla finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du läsa en del med or Järfälla om du vill veta mer än om tandreglering i Järfälla.

I Järfälla fann vi totalt 3 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Järfälla rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Stockholm.