Tandreglering i Handen

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Handen av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Handen. Om du bor i eller i närheten av Handen och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Handen så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Handen som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 2 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Handen, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Handen

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Handen.

Folktandvården Handen Specialisttandvård
Handenterminalen 3
136 40 Handen


Folktandvården Handen
Handenterminalen 3
136 40 Handen

Annons:

Tandställning i Handen

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Handen för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Handen kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Handen

I Handen finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Handen.

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan du läsa en del med or Handen om du vill veta mer än om tandreglering i Handen.

I Handen fann vi totalt 2 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Handen rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Stockholm.