Tandreglering i Hägersten

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Hägersten av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Hägersten. Om du bor i eller i närheten av Hägersten och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Hägersten så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Hägersten som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 5 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Hägersten, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Hägersten

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Hägersten.

Mälarhöjdstandvården
Sankt Mickelsgatan 135
129 44 Hägersten


Koschke Tatiana, Leg. tandläkare
Elsa Brändströms Gata 58
129 52 Hägersten


Folktandvården Fruängen
Fruängsplan 4
129 52 Hägersten


Tandläkare Anders Engström
Sankt Mickelsgatan 135
129 44 Hägersten


Folktandvården Västertorp
Störtloppsvägen 12
129 47 Hägersten

Annons:

Tandställning i Hägersten

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Hägersten för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Hägersten kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Hägersten

I Hägersten finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här kan du läsa en del med or Hägersten om du vill veta mer än om tandreglering i Hägersten.

I Hägersten fann vi totalt 5 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Hägersten rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Stockholm.