Tandreglering i Katrineholm

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Katrineholm av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Katrineholm. Om du bor i eller i närheten av Katrineholm och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Katrineholm så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Katrineholm som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 2 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Katrineholm, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Katrineholm

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Katrineholm.

Folktandvården Specialisttandvård
Djulögatan 66
641 31 Katrineholm


Folktandvården Trädgårdsgatan
Trädgårdsgatan 1C
641 33 Katrineholm

Annons:

Tandställning i Katrineholm

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Katrineholm för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Katrineholm kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Katrineholm

I Katrineholm finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du läsa en del med or Katrineholm om du vill veta mer än om tandreglering i Katrineholm.

I Katrineholm fann vi totalt 2 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Katrineholm rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Södermanland.