Tandreglering i Trelleborg

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Trelleborg av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Trelleborg. Om du bor i eller i närheten av Trelleborg och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Trelleborg så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Trelleborg som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 3 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Trelleborg, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Trelleborg

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Trelleborg.

Folktandvården Tandreglering
Hedvägen 49
231 52 Trelleborg


Folktandvården Allmäntandvården
Hedvägen 49
231 52 Trelleborg


Folktandvården
Frans Malmrosgatan
231 55 Trelleborg

Annons:

Tandställning i Trelleborg

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Trelleborg för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Trelleborg kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Trelleborg

I Trelleborg finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Trelleborg.

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Här kan du läsa en del med or Trelleborg om du vill veta mer än om tandreglering i Trelleborg.

I Trelleborg fann vi totalt 3 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Trelleborg rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Skåne.

Tandreglering i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta tandvårdskliniker och tandläkare som kan tandreglering i Sverige.