Tandreglering i Oxie

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Oxie av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Oxie. Om du bor i eller i närheten av Oxie och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Oxie så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Oxie som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Oxie, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Oxie

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Oxie.

Folktandvården
Keramikvägen 3A
238 40 Oxie

Annons:

Tandställning i Oxie

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Oxie för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Oxie kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Oxie

I Oxie finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du läsa en del med or Oxie om du vill veta mer än om tandreglering i Oxie.

I Oxie fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Oxie rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Skåne.