Tandreglering i Ödåkra

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Ödåkra av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Ödåkra. Om du bor i eller i närheten av Ödåkra och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Ödåkra så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Ödåkra som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Ödåkra, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Ödåkra

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Ödåkra.

Folktandvården
Norra Rälsgatan 1
254 75 ödåkra

Annons:

Tandställning i Ödåkra

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Ödåkra för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Ödåkra kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Ödåkra

I Ödåkra finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Ödåkra.

Ödåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Samhället ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum, och cirka fem kilometer från Öresund. Omedelbart söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum.

Yta: 304,60 hektar
Invånarantal: 4920, år 2010

Här kan du läsa en del med or Ödåkra om du vill veta mer än om tandreglering i Ödåkra.

I Ödåkra fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Ödåkra rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Skåne.