Tandreglering i Lund

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Lund av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Lund. Om du bor i eller i närheten av Lund och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Lund så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Lund som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 7 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Lund, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Lund

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Lund.

Lunda Tand
Sankt Lars Väg 46
222 70 Lund


Folktandvården
Steglitsvägen 3A
227 32 Lund


Tandläkare Kerstin Rosendahl
Kiliansgatan 17
223 50 Lund


Tandläkarna i Bruniushuset
Kiliansgatan 17
223 50 Lund


Citytandläkarna i Lund
Karl XI Gatan 17
222 20 Lund


Folktandvården Skåne Specialisttandvården Pedodonti
Sankt Laurentiigatan 10
222 21 Lund


Tandläkare Maud Norrfalk-Johnsson
Kiliansgatan 17
223 50 Lund

Annons:

Tandställning i Lund

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Lund för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Lund kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Lund

I Lund finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du läsa en del med or Lund om du vill veta mer än om tandreglering i Lund.

I Lund fann vi totalt 7 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Lund rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Skåne.