Tandreglering i Limhamn

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Limhamn av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Limhamn. Om du bor i eller i närheten av Limhamn och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Limhamn så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Limhamn som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Limhamn, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Limhamn

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Limhamn.

Folktandvården
Linnégatan 58
216 14 Limhamn

Annons:

Tandställning i Limhamn

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Limhamn för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Limhamn kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Limhamn

I Limhamn finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du läsa en del med or Limhamn om du vill veta mer än om tandreglering i Limhamn.

I Limhamn fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Limhamn rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Skåne.