Tandreglering i Höör

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Höör av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Höör. Om du bor i eller i närheten av Höör och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Höör så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Höör som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 2 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Höör, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Höör

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Höör.

Folktandvården
Föreningsgatan 13
243 30 Höör


Tandläkare Claes Larsson
Bäckavång
243 93 Höör

Annons:

Tandställning i Höör

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Höör för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Höör kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Höör

I Höör finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Höör.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här kan du läsa en del med or Höör om du vill veta mer än om tandreglering i Höör.

I Höör fann vi totalt 2 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Höör rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Skåne.

Tandreglering i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta tandvårdskliniker och tandläkare som kan tandreglering i Sverige.