Tandreglering i Fjälkinge

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Fjälkinge av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Fjälkinge. Om du bor i eller i närheten av Fjälkinge och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Fjälkinge så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Fjälkinge som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Fjälkinge, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Fjälkinge

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Fjälkinge.

Folktandvården
Folketshusvägen 5
290 34 Fjälkinge

Annons:

Tandställning i Fjälkinge

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Fjälkinge för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Fjälkinge kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Fjälkinge

I Fjälkinge finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Fjälkinge.

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Här kan du läsa en del med or Fjälkinge om du vill veta mer än om tandreglering i Fjälkinge.

I Fjälkinge fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Fjälkinge rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Skåne.