Tandreglering i Kopparberg

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Kopparberg av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Kopparberg. Om du bor i eller i närheten av Kopparberg och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Kopparberg så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Kopparberg som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Kopparberg, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Kopparberg

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Kopparberg.

Folktandvården
Bergmästaregatan 17
714 31 Kopparberg

Annons:

Tandställning i Kopparberg

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Kopparberg för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Kopparberg kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Kopparberg

I Kopparberg finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Kopparberg.

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Här kan du läsa en del med or Kopparberg om du vill veta mer än om tandreglering i Kopparberg.

I Kopparberg fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Kopparberg rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Örebro.