Tandreglering i Kumla

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Kumla av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Kumla. Om du bor i eller i närheten av Kumla och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Kumla så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Kumla som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 2 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Kumla, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Kumla

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Kumla.

Folktandvården
Norra Kungsvägen 10
692 31 Kumla


Smile Tandvårdskliniken
Magasinsgatan 4
692 37 Kumla

Annons:

Tandställning i Kumla

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Kumla för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Kumla kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Kumla

I Kumla finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Kumla.

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här kan du läsa en del med or Kumla om du vill veta mer än om tandreglering i Kumla.

I Kumla fann vi totalt 2 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Kumla rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Örebro.