Tandreglering i Övertorneå

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Övertorneå av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Övertorneå. Om du bor i eller i närheten av Övertorneå och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Övertorneå så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Övertorneå som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Övertorneå, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Övertorneå

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Övertorneå.

Folktandvården
Matarengivägen 8
957 31 Övertorneå

Annons:

Tandställning i Övertorneå

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Övertorneå för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Övertorneå kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Övertorneå

I Övertorneå finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Övertorneå.

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Här kan du läsa en del med or Övertorneå om du vill veta mer än om tandreglering i Övertorneå.

I Övertorneå fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Övertorneå rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Norrbotten.