Tandreglering i Öjebyn

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Öjebyn av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Öjebyn. Om du bor i eller i närheten av Öjebyn och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Öjebyn så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Öjebyn som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Öjebyn, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Öjebyn

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Öjebyn.

Folktandvården
Hällanvägen 11
943 35 Öjebyn

Annons:

Tandställning i Öjebyn

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Öjebyn för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Öjebyn kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Öjebyn

I Öjebyn finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Öjebyn.

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här kan du läsa en del med or Öjebyn om du vill veta mer än om tandreglering i Öjebyn.

I Öjebyn fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Öjebyn rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Norrbotten.