Tandreglering i Luleå

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Luleå av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Luleå. Om du bor i eller i närheten av Luleå och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Luleå så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Luleå som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 5 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Luleå, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Luleå

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Luleå.

Flora Tandklinik Tandläkare Ingrid Nyberg Berglund
Hermelinsgatan 11
972 34 Luleå


Folktandvårdens stab
Robertsviksgatan 7
972 41 Luleå


Tandkliniken Hermelinen
Sandviksgatan 60
972 33 Luleå


Folktandvården
Professorsvägen 7
977 51 Luleå


Folktandvården Specialisttandvård Tandreglering
Skeppsbrogatan 22
972 32 Luleå

Annons:

Tandställning i Luleå

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Luleå för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Luleå kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Luleå

I Luleå finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Luleå.

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Här kan du läsa en del med or Luleå om du vill veta mer än om tandreglering i Luleå.

I Luleå fann vi totalt 5 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Luleå rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Norrbotten.

Tandreglering i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta tandvårdskliniker och tandläkare som kan tandreglering i Sverige.