Tandreglering i Kiruna

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Kiruna av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Kiruna. Om du bor i eller i närheten av Kiruna och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Kiruna så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Kiruna som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Kiruna, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Kiruna

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Kiruna.

Folktandvården
Thulegatan 29
981 31 Kiruna

Annons:

Tandställning i Kiruna

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Kiruna för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Kiruna kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Kiruna

I Kiruna finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Kiruna.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här kan du läsa en del med or Kiruna om du vill veta mer än om tandreglering i Kiruna.

I Kiruna fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Kiruna rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Norrbotten.