Tandreglering i Kalix

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Kalix av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Kalix. Om du bor i eller i närheten av Kalix och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Kalix så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Kalix som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 2 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Kalix, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Kalix

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Kalix.

Folktandvården
Skolgatan 1
952 32 Kalix


Tandläkarna Nordgren
Hantverkargatan 1A
952 34 Kalix

Annons:

Tandställning i Kalix

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Kalix för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Kalix kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Kalix

I Kalix finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du läsa en del med or Kalix om du vill veta mer än om tandreglering i Kalix.

I Kalix fann vi totalt 2 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Kalix rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Norrbotten.