Tandreglering i Hortlax

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Hortlax av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Hortlax. Om du bor i eller i närheten av Hortlax och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Hortlax så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Hortlax som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Hortlax, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Hortlax

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Hortlax.

Folktandvården
Dammbrovägen 1
944 32 Hortlax

Annons:

Tandställning i Hortlax

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Hortlax för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Hortlax kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Hortlax

I Hortlax finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Hortlax.

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan du läsa en del med or Hortlax om du vill veta mer än om tandreglering i Hortlax.

I Hortlax fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Hortlax rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Norrbotten.