Tandreglering i Haparanda

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Haparanda av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Haparanda. Om du bor i eller i närheten av Haparanda och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Haparanda så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Haparanda som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Haparanda, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Haparanda

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Haparanda.

Folktandvården
Lasarettsgatan 34
953 31 Haparanda

Annons:

Tandställning i Haparanda

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Haparanda för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Haparanda kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Haparanda

I Haparanda finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Haparanda.

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Här kan du läsa en del med or Haparanda om du vill veta mer än om tandreglering i Haparanda.

I Haparanda fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Haparanda rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Norrbotten.