Tandreglering i Gällivare

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Gällivare av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Gällivare. Om du bor i eller i närheten av Gällivare och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Gällivare så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Gällivare som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 3 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Gällivare, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Gällivare

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Gällivare.

Folktandvården Sjukhustandvård
Lasarettsgatan 68
982 34 Gällivare


Folktandvården Allmäntandvård
Lasarettsgatan 68
982 34 Gällivare


Folktandvården Specialisttandvård Tandreglering
Lasarettsgatan 68
982 34 Gällivare

Annons:

Tandställning i Gällivare

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Gällivare för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Gällivare kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Gällivare

I Gällivare finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Gällivare.

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Här kan du läsa en del med or Gällivare om du vill veta mer än om tandreglering i Gällivare.

I Gällivare fann vi totalt 3 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Gällivare rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Norrbotten.