Tandreglering i Boden

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Boden av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Boden. Om du bor i eller i närheten av Boden och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Boden så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Boden som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Boden, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Boden

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Boden.

Folktandvården Sävast
Smultronstigen 4
961 48 Boden

Annons:

Tandställning i Boden

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Boden för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Boden kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Boden

I Boden finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du läsa en del med or Boden om du vill veta mer än om tandreglering i Boden.

I Boden fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Boden rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Norrbotten.