Tandreglering i Ljungby

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Ljungby av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Ljungby. Om du bor i eller i närheten av Ljungby och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Ljungby så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Ljungby som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 3 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Ljungby, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Ljungby

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Ljungby.

Folktandvården Solrosen
Märta Ljungbergsvägen 60
341 35 Ljungby


Folktandvården Tandregleringen Ljungby Lasarett
Kungshögsgatan 24
341 35 Ljungby


Folktandvården Specialisttandvård Tandreglering
Storgatan 19
341 30 Ljungby

Annons:

Tandställning i Ljungby

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Ljungby för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Ljungby kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Ljungby

I Ljungby finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Ljungby.

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här kan du läsa en del med or Ljungby om du vill veta mer än om tandreglering i Ljungby.

I Ljungby fann vi totalt 3 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Ljungby rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Kronoberg.