Tandreglering i Södra Vi

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Södra Vi av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Södra Vi. Om du bor i eller i närheten av Södra Vi och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Södra Vi så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Södra Vi som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Södra Vi, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Södra Vi

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Södra Vi.

Öhman Lars Åke Tandläkare
Norra Storgatan 1
590 80 Södra

Annons:

Tandställning i Södra Vi

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Södra Vi för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Södra Vi kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Södra Vi

I Södra Vi finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Södra Vi.

Södra Vi är en tätort i Vimmerby kommun i Kalmar län. Här ligger Södra Vi kyrka. Södra Vi är kyrkby i Södra Vi socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Södra Vi landskommun. I denna inrättades för orten 20 april 1945 Södra Vi municipalsamhälle som upplöstes med utgången av 1957.

Yta: 156,28 hektar
Invånarantal: 1182, år 2010

Här kan du läsa en del med or Södra Vi om du vill veta mer än om tandreglering i Södra Vi.

I Södra Vi fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Södra Vi rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Kalmar.