Tandreglering i Överum

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Överum av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Överum. Om du bor i eller i närheten av Överum och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Överum så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Överum som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Överum, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Överum

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Överum.

Folktandvården
Bruksgatan 16
590 96 Överum

Annons:

Tandställning i Överum

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Överum för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Överum kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Överum

I Överum finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Överum.

Överum är en tätort och bruksort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Överums socken i Kalmar län. Överum ligger cirka 40 kilometer nordväst om Västervik och 70 kilometer sydost om Linköping i ett sjörikt och ganska kuperat landskap. Överums Bruk AB är numera en stor tillverkare av lantbruksmaskiner.

Yta: 191,88 hektar
Invånarantal: 1203, år 2010

Här kan du läsa en del med or Överum om du vill veta mer än om tandreglering i Överum.

I Överum fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Överum rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Kalmar.