Tandreglering i Borgholm

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Borgholm av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Borgholm. Om du bor i eller i närheten av Borgholm och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Borgholm så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Borgholm som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 5 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Borgholm, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Borgholm

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Borgholm.

Tandläkare Peter Svahn
Storgatan 17
387 31 Borgholm


Carlén, Svahn, Persson
Storgatan 17
387 31 Borgholm


Tandläkare Jan Carlén
Storgatan 17
387 31 Borgholm


Folktandvården
Tullgatan 4
387 31 Borgholm


Tandläkare Ulf Persson
Storgatan 17
387 31 Borgholm

Annons:

Tandställning i Borgholm

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Borgholm för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Borgholm kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Borgholm

I Borgholm finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du läsa en del med or Borgholm om du vill veta mer än om tandreglering i Borgholm.

I Borgholm fann vi totalt 5 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Borgholm rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Kalmar.

Tandreglering i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta tandvårdskliniker och tandläkare som kan tandreglering i Sverige.