Tandreglering i Krokom

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Krokom av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Krokom. Om du bor i eller i närheten av Krokom och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Krokom så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Krokom som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 1 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Krokom, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Krokom

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Krokom.

Folktandvården Krokom
Genvägen 5
835 31 Krokom

Annons:

Tandställning i Krokom

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Krokom för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Krokom kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Krokom

I Krokom finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Krokom.

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Här kan du läsa en del med or Krokom om du vill veta mer än om tandreglering i Krokom.

I Krokom fann vi totalt 1 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Krokom rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Jämtland.