Tandreglering i Falkenberg

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Falkenberg av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Falkenberg. Om du bor i eller i närheten av Falkenberg och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Falkenberg så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Falkenberg som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 3 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Falkenberg, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Falkenberg

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Falkenberg.

Tandregleringen Falkenberg
Nygatan 64B
311 74 Falkenberg


Tandvårdshuset Mats Johansson
Holgersgatan 14A
311 31 Falkenberg


Folktandvården Falkenberg
Urmakaregatan 2
311 30 Falkenberg

Annons:

Tandställning i Falkenberg

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Falkenberg för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Falkenberg kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Falkenberg

I Falkenberg finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Falkenberg.

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Här kan du läsa en del med or Falkenberg om du vill veta mer än om tandreglering i Falkenberg.

I Falkenberg fann vi totalt 3 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Falkenberg rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Halland.