Tandreglering i Falun

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Falun av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Falun. Om du bor i eller i närheten av Falun och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Falun så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Falun som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 5 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Falun, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Falun

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Falun.

Hellström Roland
Åsgatan 41
791 71 Falun


Dalarnas Specialisttandvård
Åsgatan 41
791 71 Falun


Folktandvården Dalarna Specialisttandvård Sjukhustandvården
Falu Lasarett
791 82 Falun


Folktandvården Dalarna Specialisttandvård Käkkirurgin
Falu Lasarett
791 82 Falun


Tandläkare Olle Stenhamre
Åsgatan 41
791 71 Falun

Annons:

Tandställning i Falun

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Falun för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Falun kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Falun

I Falun finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Falun.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här kan du läsa en del med or Falun om du vill veta mer än om tandreglering i Falun.

I Falun fann vi totalt 5 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Falun rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Dalarna.