Tandreglering i Karlshamn

Annons:
Få hjälp med tandreglering i Karlshamn av det bästa klinikerna och tandläkarna som är verksamma i Karlshamn. Om du bor i eller i närheten av Karlshamn och behöver hjälp med tandreglering, ortodonti och tandställning i Karlshamn så hittar du här en sammanställning över alla tandläkare i Karlshamn som kan hjälpa dig. Sammanlagt så finns det 2 olika tandläkare som arbetar med tandreglering i Karlshamn, nedan ser du en lista över dessa tandläkare.
Annons:

Tandreglering i Karlshamn

Här kan du ta del av vår lista över alla tandläkare som arbetar med tandreglering och ortodonti i Karlshamn.

Folktandvården Specialisttandvård Tandreglering
Erik Dahlbergsvägen 30
374 37 Karlshamn


Folktandvård Specialisttandvård Sjukhustandvård
Blekingesjukhuset
374 80 Karlshamn

Annons:

Tandställning i Karlshamn

I många fall blir det aktuellt med att sätta in en tandställning vid en tandreglering i Karlshamn för att genomgå en tandreglering. Att ta fram, justera och montera en tandställning i Karlshamn kan du få hjälp av från de flesta tandläkare från listan ovanför.

Tandregleringsfakta om Karlshamn

I Karlshamn finns det som bekant minst en tandläkare som kan hjälpa dig med tandreglering och nedan kan du hitta en del generell information om Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du läsa en del med or Karlshamn om du vill veta mer än om tandreglering i Karlshamn.

I Karlshamn fann vi totalt 2 tandläkare att välja mellan vid tandreglering. Skulle det vara svårt att hitta en lämplig tandläkare för tandreglering i Karlshamn rekommenderar vi att du letar vidare efter andra tandläkare som kan tandreglering och ortodonti i Blekinge.